Project omschrijving

De Italiaanse autospecialist

De automobielbranche is altijd leuk om voor te werken, zeker omdat we zeker iets met auto’s hebben. Ondanks dat ik meer liefhebber ben van een Duits automerk vind ik de Italiaanse auto – alleen al om zijn eigenzinnige vormgeving heel interessant. Door een toevallige samenloop van omstandigheden zijn wij met Tim en Naomie de Kruijf in contact gekomen – onze honden zijn broer en zus!

Tim is zijn hele leven al werkzaam in de automotive branche waarvan ruim de laatste 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Auto Zagato is met recht de Italiaanse autospecialist met merken als Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Lancia. Maar ook voor alle andere merken staat de garage van Tim en zijn team open. Service – hoe simpel dat ook klinkt – is het sleutel woord. Gewoon doen wat je afspreekt daar gaat het om.

We hebben de website onderhanden genomen en gaan de zichtbaarheid en vindbaarheid van de garage vergroten. Klanten komen niet alleen uit de omgeving maar zelfs uit Amsterdam helemaal naar Alphen omdat hun plaatselijke dealer het niet goed oppakt.