Project omschrijving

Altijd gezellig shoppen in de Aarhof

Winkelcentrum de Aarhof is het overdekte winkelcentrum in het centrum van Alphen aan den Rijn. In en rondom dit gezellige winkelcentrum zitten alle noodzakelijke winkels die je mag verwachten in een centrum. Niet alleen de landelijke filiaalbedrijven zoals HEMA, Zeeman en Blokker maar ook leuke plaatselijke winkels en natuurlijk ook een goede slager, bakker, groenteman etc.

Sinds dit jaar mogen wij het WC ondersteunen met de communicatie. We denken mee in de acties en voeren deze zowel off- en online uit. Zo proberen we elke gelegenheid het publiek te verrassen met leuke promo-acties. Pasen, moeder- en vaderdag, plaatselijke acties, black friday noem het maar op. Zo hebben we met moederdag h.a.h. in Alphen en omstreken een leuk couponboekje verspreid. Onder alle ingeleverde bonnen werden 4 ballonvaarten verloot.

Het interessante van een dergelijke opdrachtgever is dat de acties en resultaten direct meetbaar zijn. Via de sociale media kanalen kan je vrijwel direct de conversie meten en zo de actie direct beoordelen. Zeer leerzaam in deze snelle en vluchtige tijd.

Moederdag couponboekje

Valentijns actie

Spaarkaart Romeinse weken

Enkele voorbeelden van verkoop ondersteunende acties.